Tända ljus

Tände ljus tidigare ikväll på min älskade mormors grav inför alla helgona i helgen <3 Saknar dig mormor, I love you very mutch <3

Tände ljus på min älskade mormors grav tidgare ikväll inför Alla helgona i helgen <3 Saknar dig mormor, I love you very mutch <3

Sen tände vi också ljus på min gammelmormors grav och morfars släkt också :) Sen dess har jag bara suttit hemma å kollat Fb å pluggat :P

Tittade även på en skit intressant dokumentär på 1an lite tidigare om ett par föräldrar som blev oskyldigt beskyllda för bl.a barnpornagarfi och sexuellt utnyttjande på sina barn även fast dem inte hade gjort någor. Sjukt att se att dem blev beskyllda för det även fast dem inte gjort nått. Men som tur var så blev dem frikända till slut :)

Man blev lite rörd av å kolla på det.

Nu blir det lite plugg sen blir det kanske å kika en film med älsklingen.

Vi hörs :)

Kommentarer
Postat av: fb

Ja, det är sjukt hur man kan anklaga en person för något den inte gjort... patetiskt!

2011-11-03 @ 14:37:32
Postat av: Liz

Ja eller hur visst är det, om man ska anklaga nån för nått sånt allvarligt då borde man ha bevis.. En åklagare anklagade mamman för pornografi bara för hon spela in en familjevideo med sina barn efter dom hade badat å låg å skrattade, sjukt ju.

2011-11-03 @ 23:44:33
URL: http://liz.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Ja, tänk vad en falskanmälan kan göra skada. Tänk t.ex. om någon skulle bli anmäld för en våldtäkt den inte har begått, det skulle ju kunna förstöra en människas liv. Usch och fy!

2011-11-04 @ 14:58:04
Postat av: Liz

Ja eller hur. Ja precis, men anmäler man en våldtäkt så brukar det oftast vara sant också. Varför skulle nån ljuga om en våldtäkt, det skulle inte jag göra iaf. Men finns ju dem som hittar på saker å anmäler saker som inte har hänt bara för att förstöra!

2011-11-04 @ 19:30:34
URL: http://liz.blogg.se/
Postat av: fb

Finns fortfarande dom som anmäler helt oskyldiga nänniskor.. Helt jävla sjukt.. Fattar inte hur man kan sjunka så lågt! Mer patetiska människor finns inte.. Usch!

2011-11-05 @ 23:25:57
Postat av: Liz

Ja det finns det. Och det är helt sjukt att dem människorna kan hitta på saker hela tiden och anmäla saker bara för att förstöra och göra saker värre än vad det redan är, och saker som inte ens har hänt! Helt sjuk, patetiska människor det finns!

2011-11-06 @ 23:15:33
URL: http://liz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0